هاتبرد موزیک -
x

با عضویت در خبرنامه هاتبرد موزیک همیشه بروز باشید.

توضیحات (i)

- این سرویس توسط گوگل ارائه شده و بدون تبلیغات است
- بعد از کلیک به روی گزینه اشتراک پنجره ای باز میشود و باید کد امنیتی داخل صفحه را وارد کنید
- توسط ایمیلی که برای شما ارسال میشود مراحل عضویت را تکمیل کنید
امروز پنج شنبه 25 مرداد 1397 شما در هاتبرد موزیک هستید.
به سایت هاتبرد موزیک خوش آمدید.
هاتبرد موزیک » --
  • آخرين آهنگ ها
  • آخرين آلبوم ها
  • آخرین موزیک ویدیو ها
  • آخرین فیلم ها
  • آخرین سریال ها

پست های ویژه

بیشتر...

10 آهنگ برتر

  • 1
    رضا صادقی - وقتی تو نیستی
  • 2
    عماد - خوشبختی
  • 3
    احمد سلو - خداحافظ
  • 4
    سیروان خسروی - نه نرو
  • 5
    رضا صادقی - حکم تیر
  • 6
    محسن چاوشی - دیوونه
  • 7
    رامین بی باک - خواهش
  • 8
    امیر مقصودلو - کارگردان
  • 9
  • 10

وضعیت : متوقف

رضا صادقی - وقتی تو نیستی

خواص کلاهک بادمجان

مواد اولیه برای تهیه ترشی بادمجان:

بادمجان قلمی 1 کیلوگرم
سیر حدود 400 گرم
سبزی ترشی(جعفری،نعنا،ترخون وسبزی های معطر)خرد شده 100گرم
سبزی خشک معطر محلی کمی
فلفل سبز تند چند عدد
سرکه قرمز به میزان لازم
نمک به میزان لازم
سیاه دانه،گلپر،فلفل قرمز و سیاه در صورت تمایل

دستور تهیه ترشی بادمجان:

1- سر و ته بادمجون هارو بگیرید و اونا رو درشت خرد کنید.

2- سیر رو پوست بکنید و خرد کنید.(میتونید سیرها رو بکوبید تا له بشن یا در غذا ساز بریزید)

3- بادمجون های خرد شده رو داخل قدری سرکه ریخته به آن کمی نمک اضافه کنید و روی حرارت بجوشونید تا کمی نیم پز بشه. خیلی نیاز به پختن نداره. حدود ده دقیقه تا یک ربع کافیه تا خامی اون گرفته بشه. (حرارت گاز و شعله متوسط باشه)

4- بعد از پخت بادمجون اون رو در آبکش بریزید تا سرکه اضافی خارج بشه.

5- وقتی بادمجونها خنک شد اونها رو کم کم در شیشه بریزید و بین هر لایه کمی سیر خرد شده و سبزی خشک و سبزی ترشی بریزید و در لایه ی رویی در هر شیشه یک تا دو عدد فلفل قلمی تند خرد کنید. این به ذائقه ی شما در مقابل تحمل تندی برمیگرده که چقدر فلفل بریزید.

6- حالا مخلوط سرکه و نمک (مقدار کمی) رو داخل شیشه ها بریزید و درب شیشه رو خوب ببندید.

7- شیشه رو به مدت یک هفته در کابینت قرار بدید. همچنین بعد از دو روز ترشی رو چک کنید که سرکه اون کم نشده باشه. در صورت کم بودن مجددا به اونها سرکه اضافه کنید. بعد از یک هفته ترشی رو در یخچال قرار بدید. این ترشی هر چی بیشتر بمونه بهتر و خوشمزه تر میشه.
نکات:

1- اگه دوست دارید میتونید در هر لایه فلفل سبز قلمی بریزید که در این صورت ترشی تندتر میشه.

2- زیاد ریختن سیر باعث تندی بیشتر ترشی میشه پس اگر به تندی حساس هستید میزان سیر و فلفل رو کمتر کنید.

3- سبزی چوچاق یا زولنگ یک نوع سبزی محلی شمالیه که بسیار معطره و در غذاهای شمالی و ترشیجات استفاده میشه. در اینجاهم از چوچاق خشک بعنوان سبزی خشک معطر محلی استفاده شده…اگه شما به این سبزی خشک دسترسی نداشتید از نعنا خشک استفاده کنید از هیچی بهتره ولی خوب جای اون رو نمیگیره.

4- بعضی ها در این ترشی سیاه دانه میریزن اگه دوست دارید میتونید کمی بریزید.

5- کاملا حواستون باشه بادمجونها رو در حین پختن له نکنید. پختن فقط باید در حدی باشه که خامی بادمجون گرفته بشه.

6- سبزی رو خوب بشورید و بعد بذارید خشک بشه (روی ملحفه تمیز قرار بدید تا آب اضافی اون گرفته بشه) و بعد خرد کنید و استفاده کنید. بادمجون ها هم حتما باید خشک باشن. کلا هیچ نوع آبی نباید وارد ترشی بشه.

7- در این ترشی از سرکه قرمز استفاده میکنیم که علاوه بر رنگ زیبای خود بامجون ها یک رنگ بی نظیر به ترشی میده.

8- نمک مورد نیاز برای هر شیشه بزرگ حدود نصف قاشق چایخوری هست. زیاد نمک نریزید چون هنگام پخت بادمجونا هم کمی نمک به بادمجونها زده ایم.

9- در صورت تمایل به استفاده از ادویه ی ترشی در مصرف اون مختارید. ادویه ی ترشی در عطاری ها به فروش میرسه . علاوه بر اینها میتونید از فلفل سیاه و قرمز و گلپر هم استفاده کنید.

منبع:طرزتهیه ترشی بادمجان

طرزتهیه ترشی بادمجان

خواص کلاهک بادمجان

بادمجان از دسته سبزیجات گرم و خشک است که برای بیمارانی که قند دارند بسیار مفید است. درمان نقرس یکی دیگر از خواص این میوه میباشد. علاوه بر این کسانی که از یبوست رنج میبرند میتوانند از بادمجان در وعده های غذایی خود استفاده کنند. درمان فشار خون بالا نیز با خوردن این میوه امکان پذیر است. دلایل مفید بودن بادمجان بسیار زیاد است. که در این پست به بررسی تعدادی از آنها میپردازیم.

کسانی که ناراحتی‎های کبدی دارند و یا یرقان دارند از خوردن بادنجان خودداری کنند.
کسانی که می‎خواهند لاغر شوند بادنجان آب‎پز با گوجه‎فرنگی و ادویه میل کنند.
بادنجان ادرار آور است.
بادنجان بازکننده‎ی عروق است در نتیجه رنگ رخسار را باز می‎کند.
کسانی که سوداوی مزاج هستند بادنجان کمتر مصرف کنند.
ترشی بادنجان بوی بد عرق بدن را از بین می‎برد.
برای درمان بواسیر کلاهک و دم بادنجان را در سایه خشک کنید. سپس پورد کرده بعد از شستشوی بواسیر با بتادین پودر بادنجان را بپاشید.
سعی کنید بادنجان کاملاً رسیده بخورید.
سعی کنید از بادنجان‎های کم تخم استفاده کنید که پوست آن‎ها کبود و براق باشد چون نوع آن‎ها مرغوب‎تر است.
کسانی که گرم مزاج هستند کمتر بادنجان بخورند.
کسانی که تنگی نفس دارند از خوراک بادنجان استفاده کنند.
کسانی که بیماری‎های پوستی دارند کمتر بادنجان بخورند.
برای بواسیر از برگ‎های بادنجان هم می‎شود استفاده کرد به‎صورت ضماد بگذارید.
بادنجان دارای حالت قلیایی می‎باشد بخاطر همین گوشت را همراه بادنجان بخورید تا در بدن تعادل برقرار سازد.
برای درمان پیسی بادنجان را با آب بپزید سپس کوبیده، صاف کنید محلول صاف شده را با روغن زیتون مخلوط نموده بگذارید بجوشد تا آب بادنجان بخار شود، آن‎گاه هر روز صبح و شب یک مرتبه به محل تغییر رنگ بمالید تا رنگ طبیعی پوست برگردد.
سعی کنید هنگام طبخ بادنجان کمی سرکه سیب در آن بریزید.
به‎طور کلی خوردن بادنجان عرق بدن را خوشبو می‎کند.
بخار بادنجان برای تقویت چشم مناسب می‎باشد در نتیجه هنگامی که بادنجان می‎پزیم خوب است بخار آن را استشمام کنیم.
یک نسخه برای تسکین اعصاب: تخم بادنجان + تخم گشنیز + تخم ریحان + تخم تره + تخم ترخون + تخم جعفری از هر کدام 5 گرم + پونه یا نعناع 20 گرم، همه را کوبیده همراه 200 گرم عسل مخلوط نموده روزی 2 قاشق صبح وشب میل کنید.
یک غذای خوب برای کسانی که دچار بیماری زکام شده‎اند: پیاز 2 یا 3 عدد حلقه حلقه برش زده در آب می‎پزیم سپس بادنجان را به‎صورت ورقه ریخته و گوجه‎فرنگی و کمی قارچ و نمک و سبزی که بیشتر جعفری باشد را اضافه نموده تا پخته شوند و به‎عنوان غذا برای کسانی که زکام دارند مناسب می‎باشد.
بادنجان در عین حالی که بازکننده معده می‎باشد گاهی اوقات باعث گرفتگی کبد و طحال می‎شود.
کسانی که دست‎هایشان عرق می‎کند پوست سیاه بادنجان را جوشانده سپس دستها را برای مدتی در آن جوشانده بگذارند.
برای بازشدن دمل برگ بادنجان را بکوبید روی دمل بگذارید.
کسانی که زخم معده دارند از بادنجان آب‎پز استفاده کنند.
برای ترک‎خوردگی و زبری پوست آب بادمجان را در روغن تخم کتان بجوشانید تا آب بخار شود و روغن بماند سپس به پوست بمالید.
برای درمان زگیل بادنجان را بسوزانید و خاکستر آن را با سرکه خمیر کرده روی زگیل بگذارید. یا اینکه بادنجان را با کمی آب و نمک بپزید سپس آب آن را بگیرید و آن محلول را در روغن کنجد با حرارت ملایم بجوشانید تا آب بخار شود سپس روغن را روی زگیل بمالید.
برای اگزما از روغن بادنجان استفاده کنید.
کسانی که مبتلا به سودا و ورم کلیه یا درد مفاصل و قلنج هستند نباید بادنجان بخورند.
برای از بین بردن عرق کف دست و پا بادنجان را به ورق‎های نازک برش داده سپس نمک بپاشید آب سیاه و زردی از آن خارج می‎شود این آب را به دستها بمالید.
برای تسکین درد استخوان شکسته و ضرب خورده بادنجان را در فر یا زیر آتش نیم پخته کرده سپس آب آن را بگیرید و 50 درصد شکر اضافه کنید حدود 40 گرم میل کنید درد را تسکین می‎دهد.
برای درمان احتلام (انزال در خواب را گویند) در شب می‎توانید خوراک بادنجان را در برنامه روزانه خود قرار دهید.
به‎خاطر وجود آهن در بادنجان برای کسانی که کم خون هستند مفیداست.
بادنجان مسکن سردردهای شدید است.
بادنجان برای بیماری استسقاء مفید می‎باشد.
استسقاء: بیماری است که مایعات در شکم جمع می‎شود و بیمار بسیار آب می‎خورد. تمام بدن متورم و سست است. غذا درست هضم نمی‎شود و ادرار به رنگ سفید درمی‎آید و این بیماری بیشتر توأم با بیماری قلب و جگر می‎باشد. شکم متورم و بزرگ است.
اگر بادنجان آب‎پز با بخار پخته شود هضم آن آسان‎تر است.
کسانی که سنگ کلیه یا صفرا دارند از خوردن بادنجان خودداری کنند.
یک غذای خوشمزه با بادنجان برای کسانی که می‎خواهند لاغر شوند: بادنجان 2 عدد + کدو سبز 2 عدد + گوجه‎فرنگی 3 عدد + پیاز متوسط 2 عدد + زنجبیل تازه یک تکه + هویج 2 عدد + دارچین، نمک، فلفل سیاه کمی + فلفل دلمه 1 عدد + آب یک استکان. ابتدا پیاز را در روغن مایع سرخ کرده سپس بادنجان و کدو و گوجه‎فرنگی را به‎صورت حلقه برش زده و می‎گذارید با حرارت ملایم پخته شود زمان پخت کم باشد نگذارید تبخیر شود. زمان پخت 30 الی 45 دقیقه است.

منبع:خواص کلاهک بادمجان

خواص کلاهک بادمجان

 

نحوه ی لغو اشتراک iHeartRadio از طریق Roku

 

ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه اشتراک IHeartRadio را با استفاده از کامپیوتر لغو کنید. اگر از طریق سرویس هایی مانند Amazon, Roku یا iTunes اشتراک داشته باشید, باید اشتراک خود را از طریق  آن سرویس لغو کنید.

 

مراحل :

  1. از طریق مرورگر خود به آدرس https://my.roku.com بروید. اگر وارد حساب کاربری خود در Roku نشده اید, اکنون باید این کار را انجام دهید.

اگر از طریق Roku اشتراک IHeartRadio دارید, برای لغو اشتراک از این روش استفاده کنید.

  1. روی Manage your Subscriptions کلیک کنید. لیستی از اشتراک های Roku نمایش داده خواهد شد.
  2. از کنار گزینه ی “IHeartRadio” روی گزینه ی Unsubscribe کلیک کنید.
  3. فرایند لغو اشتراک را تایید کنید. اشتراک شما تا پایان دوره ی مشخص شده فعال خواهد بود و دیگر نیاز به پرداخت هزینه پس از پایان دوره ندارید.

منبع : نحوه ی لغو اشتراک iHeartRadio از طریق Roku

 

نحوه ی لغو اشتراک iHeartRadio از طریق iHeart.com

ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه اشتراک IHeartRadio را با استفاده از کامپیوتر لغو کنید. اگر از طریق سرویس هایی مانند Amazon, Roku یا iTunes اشتراک داشته باشید, باید اشتراک خود را از طریق  آن سرویس لغو کنید.

 

مراحل :

  1. از طریق مرورگر خود به آدرس https://www.iheart.com بروید. اگر از طریق وب سایت IHeartRadio اشتراک دارید, با این روش می توانید اشتراک خود را لغو کنید.
  2. روی آیکون پروفایل کلیک کنید. این آیکون در گوشه ی سمت راست صفحه قرار دارد.
  3. به حساب iHeart خود وارد شوید. نام کاربری و رمز عبور خود را وارد کنید. اگر حساب شما به حساب فیس بوک یا Google متصل است، روی یک از آن گزینه ها برای وارد شدن کلیک کنید.
  4. روی Settings کلیک کنید.
  5. روی Change Plan کلیک کنید. این گزینه زیر سر برگ ″Subscriptions″ قرار دارد. منویی باز خواهد شد.
  6. روی Cancel Subscription کلیک کنید. یک پیام تایید نمایش داده خواهد شد.
  7. فرایند لغو اشتراک را تایید کنید. اشتراک شما تا زمانی که روی صفحه مشخص شده است, فعال خواهد بود. دیگر لازم نیست برای IHeartRadio هزینه ای پرداخت کنید.

منبع : نحوه ی لغو اشتراک iHeartRadio از طریق iHeart.com

طرز تهیه بادمجان پلو

مواد اولیه طرز تهیه بادمجان پلو :

پیاز : 1 عدد
برنج : 2 پیمانه
بادمجان : 2 عدد
گوشت : 300 گرم
نمک : به میزان لازم
زعفران : به میزان لازم
دارچین : به میزان لازم
زنجبیل : 1 قاشق مربا خوری
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ خوری

مراحل تهیه بادمجان پلو :

ابتدا برنج را شسته به همراه نمک و آب در ظرفی نم کنید.

روغن درون ظرفی بریزید، گوشت های چرخ شده را به آن اضافه کرده، برگ بو و فلفل دلمه ای را در صورت تمایل به آن اضافه کرده و پس از پخته شدن حرارت را کم کرده، بگذارید تا گوشت مغز پخت و آب آن کاملا گرفته شود، بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز کنید، سپس شسته و در روی آن نمک بریزید زمان دهید تا خشک شوند، با این روش تلخی بادمجان گرفته و روغن کمتری استفاده می شود، درون تابه مقداری روغن بریزید، بادمجان ها را درون آن قرار دهید، تا سرخ شوند.
در ظرف دیگری مقداری روغن بریزید، پیاز هایی را که از قبل به صورت نگینی ریز کرده اید را داخل آن بریزید، تفت دهید تا طلایی شوند.

در مرحله بعد ادویه و رب را اضافه کرده.

با هم مخلوط کنید، گوشت های آماده شده ، بادمجان های سرخ شده و زعفران آب شده را به آن اضافه کرده، همه مواد را با هم مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کنید.

برنج را به مرحله آبکش برسانید.

و مواد را لابه لای برنج بریزید و حرارت را کم کرده، بگذارید تا برنج دم بکشد.

برنج را درون ظرفی بریزید و روی آن را باجعفری یا بادمجان حلقه شده تزیین نمایید.

در این مطلب طرز تهیه بادمجان پلو که یک غذای محلی متفاوتی است را برای شما همراهان گرامی آموزش دادیم امیدواریم آن را تهیه و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید، نوش جان.

منبع:طرز تهیه بادمجان پلو

طرز تهیه  بادمجان پلو

 

نحوه ی لغو اشتراک iHeartRadio از طریق Google Play

ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه اشتراک IHeartRadio را با استفاده از کامپیوتر لغو کنید. اگر از طریق سرویس هایی مانند Amazon, Roku یا iTunes اشتراک داشته باشید, باید اشتراک خود را از طریق  آن سرویس لغو کنید.

iHeartRadio

مراحل :

  1. از طریق مرورگر خود به آدرس https://play.google.com/store/account بروید. قبل از هر کار وارد حساب خود شوید.

اگر از طریق  Google app اشتراک  IHeartRadio دارید, از این روش استفاده کنید.

  1. از کنار گزینه ی ″IHeartRadio ″ روی View کلیک کنید. اطلاعاتی در مورد اشتراک شما نمایش داده خواهد شد.
  2. روی Cancel کلیک کنید.
  3. فرایند لغو اشتراک را تایید کنید. هنگامی که اشتراک خود را لغو کنید هم چنان می توانید به IHeartRadio گوش دهید تا زمانی که دوره ی اشتراک شما به پایان برسد.

منبع : نحوه ی لغو اشتراک iHeartRadio از طریق Google Play

 

طرز تهیه تارت کشک بادمجان

مواد لازم برای تارت کشک بادمجان:

کره سرد ۹۰ گرم
آرد ۱۳۰ گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن یک قاشق چای‌خوری
پودرسیر یک قاشق چای‌خوری
آب سرد به میزان لازم (تا خمیر درست شود حدودا ۵ قاشق سوپ‌خوری)
مواد سیر و بادمجان:
بادمجان ۴ عدد
پیاز سرخ شده ۳ قاشق چای‌خوری
سیر تازه ۲ حبه
نعناع خشک ۱ قاشق چای‌خوری
روغن مایع ۵ قاشق سوپ‌خوری
کشک ۳ قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه تارت کشک بادمجان:

کره سرد، آرد، نمک و فلفل، آویشن و پودر سیر را درون غذاساز ریخته و کاملا مخلوط کنید تا به شکل خرده شن در بیاید.

سپس آب سرد را اضافه کنید تا خمیر درست شود و به دست نچسبد.

خمیر را درون یخچال یک ساعت استراحت دهید و سپس درون قالب‌های تارت کوچک باز کنید و حالت دهید.

خمیر را درون فر ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

از قالب خارج نکنید تا کاملا خنک شود؛

بعد از خنک شدن از قالب خارج کنید و با مواد پرکننده پر کنید.

بادمجان‌ها را حلقه حلقه کنید و به آنها کمی نمک بزنید و کنار بگذارید تا آب بیندازد

سپس به وسیله دستمال آنها را خشک کنید.

۵ قاشق روغن درون سینی فر بریزید.

بادمجان‌ها را به روغن آغشته کنید و درون فر قرار دهید تا در مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد طلایی رنگ شود.

در تابه‌ای سیر و نعنا را همراه یک قاشق روغن تفت دهید.

سپس بادمجانها را نیز اضافه کنید و روی آن را آب جوش بریزید و بگذارید تا بپزند و مزه‌دار شوند.

وقتی آب آنها کاملا کشیده شد، کشک را اضافه کنید و مجددا ۱۵ دقیقه آنها را بپزید.

در آخر پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید و مواد آماده شده را درون تارت‌ها بریزید و به دلخواه تزیین کنید.

نکته مهم:
به این نکته توجه کنید که آب به اندازه‌ای به بادمجان اضافه کنید که باعث شلی آن نشود و فقط بادمجان‌ها نرم شوند. در انتها روی حرارت مرتب هم بزنید تا حالت غلیظ و کشدار پیدا کند.

منبع:طرز تهیه تارت کشک بادمجان

طرز تهیه تارت کشک بادمجان

 

نحوه ی لغو اشتراک iHeartRadio از طریق Apple TV / iTunes

ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه اشتراک IHeartRadio را با استفاده از کامپیوتر لغو کنید. اگر از طریق سرویس هایی مانند Amazon, Roku یا iTunes اشتراک داشته باشید, باید اشتراک خود را از طریق  آن سرویس لغو کنید.

iHeartRadio

مراحل :

  1. iTunes را باز کنید. این برنامه در قسمت Dock سیستم macOS و در قسمت All Apps منوی Start سیستم ویندوز قرار دارد.
  2. روی منوی Account کلیک کنید.
  3. روی View My Account کلیک کنید. اگر این گزینه را مشاهده نکردید روی Sign In… کلیک کنید و سپس از طریق Apple ID وارد شوید.
  4. رمز عبور Apple ID را وارد کنید. وارد حساب کاربریتان می شوید.
  5. به پایین صفحه بروید و روی ″Settings ″ کلیک کنید.
  6. روی گزینه ی Manage از کنار Subscriptions کلیک کنید. این گزینه در انتهای صفحه قرار دارد. لیستی از اشتراک ها نمایش داده خواهد شد.
  7. از کنار گزینه ی ″IHeartRadio ″ روی گزینه ی Edit کلیک کنید.
  8. به پایین صفحه بروید و روی Cancel Subscription کلیک کنید. این گزینه زیر جزئیات اشتراک قرار دارد.
  9. فرایند لغو اشتراک را تایید کنید. پس از پایان دوره, اشتراک شما لغو می شود.

 

منبع : نحوه ی لغو اشتراک iHeartRadio از طریق Apple TV / iTunes

 

نحوه ی لغو اشتراک iHeartRadio از طریق Amazon

ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه اشتراک IHeartRadio را با استفاده از کامپیوتر لغو کنید. اگر از طریق سرویس هایی مانند Amazon, Roku یا iTunes اشتراک داشته باشید, باید اشتراک خود را از طریق  آن سرویس لغو کنید.

 

مراحل :

  1. از طریق مرورگر خود به آدرس https://www.amazon.com بروید. اگر وارد حساب کاربری خود نشده اید, از گوشه ی سمت راست صفحه روی Sign In کلیک کنید, سپس اطلاعات لازم را وارد کنید.
  2. روی گزینه ی Account & Lists کلیک کنید. این گزینه تقریبا در گوشه ی سمت راست صفحه قرار دارد.
  3. روی Apps & more کلیک کنید. این گزینه زیر عنوان ″Digital content and devices″ در سمت چپ صفحه قرار دارد.
  4. روی اشتراک خود کلیک کنید. اشتراک شما زیر عنوان ″Manage″ در گوشه ی سمت چپ صفحه قرار دارد.
  5. روی گزینه ی Action کنار “IHeartRadio” کلیک کنید. یک منوی کشویی ظاهر خواهد شد.
  6. روی Turn off auto renewal کلیک کنید. با این کار عضویت IHeartRadio شما کنسل می شود. شما می توانید عضویت خود را تا پایان دوره نگه دارید.

 

منیع : نحوه ی لغو اشتراک iHeartRadio از طریق Amazon

طرز تهیه آبگوشت

مواد لازم برای تهیه آبگوشت

۲۵۰ گرم گوشت گوسفندی (در صورتی که از گوشت گوسفندی با استخوان استفاده میکنین که به نظر من بهتره حتما از گوشت همراه استخوان استفاده کنین چون آبگوشتتون خیلی لذیذ تر میشه سعی کنین بجز وزن استخوان ۲۰۰ الی ۲۵۰ گرم هم وزن گوشتش باشه)
۵۰ الی ۱۰۰ گرم دنبه (چربی گوسفند)
۱/۲ پیمانه لوبیا
۱/۲ پیمانه نخود
۱ عدد پیاز
۳ الی ۴ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد سیب زمینی متوسط
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳ حبه سیر خام
۲ الی ۳ عدد لیمو عمانی در صورت تمایل
۱/۲ قاشق مربا خوری دارچین در صورت تمایل
نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه آبگوشت

بهتره نخود و لوبیا رو از شب قبل خیس کنین و دو الی سه بار آبش رو عوض کنین تا نفخشون بره
گوشت، دنبه، گوجه فرنگی، نخود، لوبیا، سیرها که از وسط به دو نیم کردیم و پیاز رو هم که از وسط به دو نیم کردیم رو داخل قابلمه میریزیم و حدود ۵ الی ۶ برابر حجم مواد آب اضافه میکینم. بهتره تا کل آب آبگوشت رو از اول کار بریزیم تا طعم آبگوشتمون بهتر بشه ولی اگه احیانا در اواسط کار آب بیشتری احتیاج بود حتما از آب جوش استفاده کنین.

من پیاز رو خورد نکردم چون میخواستم بعد پخت گوشت پیاز رو از آب دربیارم اما در صورتی که شما دوست دارین پیاز داخل آبگوشت بمونه ریز خوردش کنین.

حالا در قابلمه رو میبندیم و شعله رو هم زیاد میکنیم تا آب جوش بیاد. وقتی آبجوش اومد کفهای روی سطح آب رو با یه قاشق برمیداریم.

حالا به موادمون زرچوبه و فلفل اضافه میکنیم و شعله رو هم کاملا ملایم کرده در قابلمه رو هم میذاریم و اجازه میدیم تا گوشت و حبوبات آروم آروم بپزن.

همون طور که گفتم یکی از رموز خوشمزه شدن آبگوشت آرام پختنشه.
بعد از حدود ۲ الی ۳ ساعت موادمون خوب پختن در این مرحله سیب زمینی هارو هم از وسط نصف کرده و به آبگوشت اضافه میکنیم و در صورت تمایل لیمو عمانی هارو هم داخل آبگوشت میریزیم.

من معمولا فقط برای یک ساعت میذاریم لیمو عمانی ها داخل آبگوشت بمونن تا آبگوشتم تلخ نشه و بعد درشون میارم.
بعد از اضافه کردن سیب زمینی و لیمو عمانی، رب گوجه فرنگی، نمک و در صورت تمایل دارچین رو هم اضافه میکنیم و اجازه میدیم تا باز موادمون برای ۱ الی ۲ ساعت دیگه آروم آروم بپزن.

آبگوشت ما بعد از زمان کلی تقریبا ۴ ساعت دیگه حسابی جا افتاده و به روغن انداخته و حاضره.

در این مرحله بهتره دنبه رو هم بیرون بیارین و با گوشتکوب بکوبین و دوباره داخل آبگوشت برگردونین تا خوب داخل آبگوشت پخش بشه.

حالا آبگوشت ما حاضره و میتونیم سروش کنیم …

برای تهیه گوشت کوبیده هم استخوان و آب آبگوشت رو جدا کنین و بقیه مواد رو خوب بکوبین … نوش جون

منبع:طرز تهیه آبگوشت

طرز تهیه آبگوشت

صفحه 1 از 5012345...102030...صفحه آخر

برچسب ها